Questo sito usa cookie di analytics per raccogliere dati in forma aggregata e cookie di terze parti per migliorare l'esperienza utente.
Leggi l'Informativa Cookie Policy completa.

Libri antichi e moderni

Jaros, Patrick, Schnell, Raffaela, Schnell, Raoul M.

The Joy of Truffles

Benedikt Taschen Verlag gmbH, 1998

8,75 €

Godley Books

(Hyde, Regno Unito)

Parla con il Libraio

Metodi di Pagamento

Dettagli

Anno di pubblicazione
1998
ISBN
3822876321
Luogo di stampa
Koln
Autore
Jaros, Patrick, Schnell, Raffaela, Schnell, Raoul M.
Editori
Benedikt Taschen Verlag gmbH
Formato
9.75 x 7 inches
Edizione
First Edition
Soggetto
TRUFFLES, Foods, Recipes, Cooking,
Descrizione
Fine
Descrizione
Hard Cover
Sovracoperta
Stato di conservazione
In ottimo stato
Lingue
Inglese
Legatura
Rilegato
Copia autografata
No
Prima edizione

Descrizione

No marks or inscriptions. A very clean crisp very tight copy with bright unmarked boards and no bumping to corners. Dust jacket not price clipped or marked or torn or creased. 288pp. Hunting for truffles is like hunting for buried treasure - the subterranean tubers, which for centuries found their way only to the dining tables of the nobility, are rarer and more special than ever. This book tells the story of a delicacy that was already prized by the ancient Greeks and Romans, with tales of truffle woods, truffle pigs and truffle hunters, of 'fake' truffles and the right truffle weather. In ninety specially selected recipes, top Munich chef Patrick Jaros shows the remarkable versatility of the truffle in cooking, from starters, via main courses with pasta, meat or fish, to desserts.