Questo sito usa cookie di analytics per raccogliere dati in forma aggregata e cookie di terze parti per migliorare l'esperienza utente.
Leggi l'Informativa Cookie Policy completa.

Libri antichi e moderni

Salaman, Rena & Cutler, Jan

The Food & Cooking of Greece : A Classic Mediterranean Cuisine: History, Traditions, Ingredients and Over 160 Recipes.

Hermes House, 2009

30,00 €

Kalamos Books

(STREETSVILLE, Canada)

Parla con il Libraio

Metodi di Pagamento

Dettagli

Anno di pubblicazione
2009
ISBN
1846814766
Luogo di stampa
London
Autore
Salaman, Rena & Cutler, Jan
Editori
Hermes House
Edizione
Reprint
Soggetto
GREEK GREECE FOOD COOKING COOKERY RECIPES
Descrizione
S
Sovracoperta
No
Stato di conservazione
Nuovo
Legatura
Brossura
Copia autografata
No
Prima edizione
No

Descrizione

This glorious book is all about translating the evocative tastes, textures and traditions of Greek food in your own kitchen. The introductory section opens with a history of Greek cuisine and its regional influences, and then gives full details on how to choose the best ingredients and how to prepare them. The recipe section then offers more than 160 authentic seasonal dishes, both classic and modern mezedes, soups, main courses, vegetable dishes and desserts. Every recipe is tested for the modern kitchen and uses accessible ingredients. Step-by-step photographs make the recipes easy to follow,[ Issued previously under the title "Complete Greek Cooking"] 256p. illus .undex