Questo sito usa cookie di analytics per raccogliere dati in forma aggregata e cookie di terze parti per migliorare l'esperienza utente.
Leggi l'Informativa Cookie Policy completa.

Libri antichi e moderni

Krasner, Deborah

The Flavors of Olive Oil: A Tasting Guide and Cookbook

Simon & Schuster, 2002

27,50 €

Kalamos Books

(STREETSVILLE, Canada)

Parla con il Libraio

Metodi di Pagamento

Dettagli

Anno di pubblicazione
2002
ISBN
074321403X
Luogo di stampa
Boston
Autore
Krasner, Deborah
Editori
Simon & Schuster
Edizione
1st US Edition
Soggetto
Cooking Food Recipes Cook Books Olioves, Olive Oil Greek
Descrizione
New
Descrizione
H
Sovracoperta
Stato di conservazione
Nuovo
Legatura
Rilegato
Copia autografata
No
Prima edizione

Descrizione

A comprehensive guide to tasting, understanding, and cooking with superior extra-virgin olive oil, the cold first pressing of the olive crop's best. Most valuably, the book offers profiles of the best oils from countries including Italy, France, Greece,Spain, and the U.S. (as well as international blends). Useful, too, are sections on olive oil grades; label reading,usage and storage pointers. Though it's hard to derive a unique recipe selection from as basic an ingredient as olive oil, the book also offers easy, attractive recipes for dishes that include it.226p. i;lus bibliography. index