Questo sito usa cookie di analytics per raccogliere dati in forma aggregata e cookie di terze parti per migliorare l'esperienza utente.
Leggi l'Informativa Cookie Policy completa.

Libri antichi e moderni

Kochilas, Diane, Stenos, Vassilis

Greek Vegetarian : More Than 100 Recipes Inspired by the Traditional Dishes and Flavors of Greece

St. Martin's Press, 1999

30,00 €

Kalamos Books

(STREETSVILLE, Canada)

Parla con il Libraio

Metodi di Pagamento

Dettagli

Anno di pubblicazione
1999
ISBN
0312200765
Luogo di stampa
New York, NYA.
Autore
Kochilas, Diane
Editori
St. Martin's Press
Soggetto
COOKERY GREEK VEGETARIAN COOKING REGIONAL GREECE RECIPES FOOD, ETHNIC
Illustratore
Stenos, Vassilis
Descrizione
S
Sovracoperta
No
Stato di conservazione
Nuovo
Legatura
Brossura
Copia autografata
No
Prima edizione
No

Descrizione

Greek cooking offers a dazzling array of greens, beans, and other vegetables-a vibrant, flavorful table that celebrates the seasons and regional specialties like none other.recipes for cold and warm mezes, salads, pastas and grains, stews and one-pot dishes, baked vegetable and bean specialties, stuffed vegetables, soups, savory pies and basic breads, and dishes that feature eggs. Brimming with classic dishes, regional favorites, and inspired innovations it pays tribute to one of the world's most venerable and healthful cuisine. 192p. illiu bibliography index

Edizione: first pbk.ed.