Questo sito usa cookie di analytics per raccogliere dati in forma aggregata e cookie di terze parti per migliorare l'esperienza utente.
Leggi l'Informativa Cookie Policy completa.

Libri antichi e moderni

Karpman, Lenny

Feasting and Foraging in Costa Rica; A Compressive Food and Restaurant Guide

2007

31,96 €

Horizon Books

(Toronto, Canada)

Parla con il Libraio

Metodi di Pagamento

Dettagli

Anno di pubblicazione
2007
Luogo di stampa
Costa Rica. Cafe Britt
Autore
Karpman, Lenny
Edizione
First edition.
Soggetto
Travel - Central America & West Indies Signed
Lingue
Inglese
Prima edizione

Descrizione

8vo [23 x 15 cm]; viii, 319 pp, index, lists. original pictorial heavy-paper wrappers, near fine with a presentation inscription from the author on the title page. A picture of this book is available upon request by email. The author, a physician and writer, who has lived in Costa Rica for years, presents a comprehensive description and rating of numerous restaurants throughout the country, together with detailed chapters on Costa Rican dishes, fruits, vegetables, herbs, sauces, beverages, meats, seafoods and other foods, plus a 55-page glossary of all aspects of Costa Rican food, necessary to survive there.